Zebra zavese

Zebra zavese se mogu poručiti isključivo u našem salonu Frank koji se nalazi u centru grada
Više informacija na 063 290 511

Zebra zavese su platna veoma modernog i savremenog mehanizma zavesa. Njihova osnova je prugasta i možete sami odrediti koju količinu svetlosti želite da propustite u vašu prostoriju. Zebra zavesa se može uklopiti uz sve vrste modernih enterijera stambenih ili poslovnih objekata. Zebra modeli zavesa se mogu podizati i spuštati pomoću mehanizma koji je izrađen kao lančić. On se može nalaziti sa leve ili desne strane mehanizma.

Možemo ti isporučiti zebra zavesu u preciznim dimenzijama koje odgovaraju samo tvom prozoru.

IZRADA ZABRA ZAVESA U SVIM DIMENZIJAMA

Ove vrste zavesa nudimo u svim paletama boja različitih nijansi ali i različitim vrstama materijala. Zebra zavese se mogu poručiti sa ili bez zaštitne maske. Maska sl uži da zaštiti materijal koji je smešten i zamotan iznad prozora. Ova lepa maska može poslužiti i kao veoma upadljiv i lep dekorativni detalj Vaše prostorije. Maske imaju u beloj, crnoj i sivoj boji.

Dizajn prati pruge koje mogu biti različitih širina. Prosečna širina pruga iznosi od devet do trinaest centimetara. Različiti katalozi ubrajaju i različite strukture materijala platna. Neki dezeni mogu imati glatke pruge dok drugi mogu imati reljefastu strukturu materijala. Svaki od modela dezena zabra zavesa je dostupan u svim bojama. Veoma su zanimljivi modeli za rolo zavese kod kojih boje prelaze iz svetlijih tonova u tamnije.

ZEBRA ZAVESE SU LAKE ZA ODRŽAVANJE

Moramo napomenuti svim budućim kupcima da su zebra zavese veoma jednostavne za održavanje. Sistem se sastoji od providnog i neprovidnog materijala. Obe površine imaju isti način održavanja. Moramo kazati da se ovi modeli zavesa ne mogu skidati i prati u veš mašini zbog osetljivosti materijala. Platno je sastavljeno tako da ukoliko ga jednom skinete, nećete uspeti pravilno da ga vratite.

Naš savet za održavanje ovih zavesa je univerzalan. Zebra zavesa ne upija mirise kao što su miris duvana, kuvanja ili miris spoljnih uticaja. Iz ovog razloga i posebne strukture materijala, one neće izgubiti svoj kvalitet dugi niz godina. Brisanje vlažnom magičnom krpom najbolje ćete očistiti platno i zadržati sjaj. Nakon brisanja vlažnom krpom obavezno pređite preko platna i suvom pamučnom krpom.

Rolo mehanizami su isto odličan izbor za vaš dom zbog lakoće održavanja i velikog izbora asortimana. Nudimo Vam i mogućnost izrade svih modela po porudžbini.

Budite sigurni da dobijate kvalitetne zebra zavese kojima sami raspolažete količinom svetlosti u Vašem stanu ili poslovnom objektu. Napravite lepu i prijatnu atmosferu sa dezenima koje možete u svakom trenutku preklopiti ili otvoriti. Konsultujte nas za pitanja i dopustite nam da napravimo spoj modernog i kvalitetnog za vašu kuću, stan ili poslovni prostor.